Ние националсоциалистите обвиняваме

 

Безспорно, най - голямото събитие на изминалия двадесети век е Втората Световна Война(1939 - 1945). Последиците от тази титанична битка на доброто със злото, на Бога с Дявола ни засягат пряко днес, и ще продължават да ни засягат докато не се стигне до пробив на сегашния еврейски паричен диктат, който управлява на практика цялата земя, същия диктат, който чрез своите слуги и агенти, наложи нов - тип мислене у европейците, и цялата Бяла Раса в света, и накрая същия този диктат, който цели окончателното разрушение на Европейската цивилизация и култура, градена със стотици години, и напоена с кръвта на милиони бели мъже.

Тази ми прелюдия бе, за да уточним ясно - миналото, настоящето и бъдещето са неразривно свързани. За да има прогрес, ние сме длъжни, щото да разглеждаме и трите неща обстойно и внимателно, за да можем да постигаме напредък.

Уважаеми читателю, тази ми студиа не е в академичен стил, не е и в досадния стил на журналисти, водещи и всякаква слугинска измет, която Ви учи как да живеете от вестници, радиа или телевизии. Тази ми студиа, е написана на разбираем език, като послание на един ариец към друг ариец. Целта ми е с тези редове, да помогна на хора от всякаква възраст, да прогледнат през черното було, спуснато пред очите им, от Ционизма преди 60 години. Използвам клишето черното було, за да уточня ясно - между двата периода - довоенния и следвоенния бе спусната завеса, и тук далеч не говоря за желязната завеса на масонът - злодей Уинстън Чърчил. Тук иде реч за погребването на стария европеец, и подмяната му с нов тип - хомо сапиенс. Същината на тази подмяна се крие, в победата на т. нар. - Съюзници и Съветския Съюз срещу Националсоциалистическа Германия и силите на Оста. След войната започна полагането на основите на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. Както се казва - победителите не ги съдят. Е ние с теб, уважаеми читателю, няма да ги осъдим, а ще ги обвиним, в престъпления срещу човечеството. А човечеството - това сме ние арийците. Ние които сътворихме европейската култура и цивилизация. И няма да обвиним нито руския, американски или английски народ. Аз дълбоко съчувствам на семействата на всички загинали арийци, от тези страни. Съзнавам, че това бяха милиони автомати, използвани от интернационалния еврейски капитал без дори да го подозират. Промивката на техните мозъци, бе започнала от по - рано, тъй като съюзническите страни бяха подчинени на Цион далеч преди войната.

Ние - честните арийци, ОБВИНЯВАМЕ СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВОТО в извършване на следните престъпления срещу човечеството:

 

 - Изтребление на невинни европейци - мъже, жени и деца по време и след военни действия. Извършване на геноцид спрямо германския народ, по време на бомбардирането на град Дрезден, унищожаване на вековните културни забележителности на града.

 

 - Налагане на еврейски управления в победените страни(при победителите еврейските управления бяха установени, много години преди това).

 

 - Целенасочена политика, на демографски срив при Белите народи.

 

 - Целенасочена политика на размиване на границите, народите и РАСИТЕ.

 

 - Целенасочена подмяна на историческата истина с еврейските лъжи за холокости, газови камери, "прусашки милитаризъм" и др.

 

 - Унищожаване на документи, показващи истината за събитията през войната.

 

 - Разработване на болести в лаборатории(включително СПИН) и налагането им в Белия Свят, с цел постепенно изчезване на европейската раса.

 

 - Деморализация на младежта и отдръпването и от политиката, чрез насаждане на опиатите и упадъчната музика на Битълсите, които чрез песните си превърнаха милиони бели младежи в зависими наркомани).

 

 - Пропагандиране на извращения - хомосексуализъм и педофилия, политика насочена срещу семейния живот - целяща да наложи живеенето без брак(вече до голяма степен успяла).

 

 - Пропагандиране на междурасовите сексуални отношения и създаването на потомство от смесени двойки (Без да се споменава генетичната вреда от плода), пропаганда на расовия промискуитет (сексуалните отношения на бели младежи и девойки с низшите раси).

 

 - Унищожаване на вековните арийски ценности - чест, вяра, сила, морал, родолюбие и отговорност и подмяната им с еврейските ценности - лъжа, кражба, разврат, интернационализъм, безотговорност, безбожие, малодушие.

 

Това са основните престъпления, извършени от ционистите - победители през Втората Световна Война. Благодарение на тях, на път да изчезне като народ, раса и култура е не само нашата България, но и всички стойностни нации, оставили нещо във вековната история. Основната цел на змията е да унищожи арийството, тъй като в него вижда основния си враг. Европеецът е свободолюбив по природа, за разлика от дивата негроидна раса, и покорната монголоидна раса. Целта на Цион е изтребване, чрез глад и болести на 50% от сегашното население на земята, след което останалата част да бъде всячески омесена в мултирасова покорна маса, с преобладаващи монголоидни черти, тъй като представителите на "жълтата" раса са най - покорни. Това не са празни приказки, а истини. Доказателствата виждаме ежедневно. Милиони хора се заразяват със СПИН. Бялото коренно европейско население намалява, като този геноцид минава тихо и неусетно. У промитите мозъци на повечето западноевропейци е втълпено, че е хубаво да нямаш семейство и деца. Междурасовите сексуални отношения вървят с пълна сила. И в същото време монголоидната раса умишлено се разраства. От лъжливите масмедии ни се внушава, че в Китай "се вземали мерки срещу раждаемостта", това са пълни глупости, които лесно могат да се оборят с факта, че населението там се увеличава.

Змията е близо до целта си. Тя е толкова нагла, че дори вече не си прави труда да крие намеренията си. Всички националсоциалисти, и бели патриоти, всички расово осъзнати арийци по целия свят сме длъжни да се борим до край и до смърт, за осуетяването на пъклените планове на дявола!

 

ИДЕМЪ!


Хайл Х и т л е р !

 

 

Назад