Нашата чест - пътят към съвършенството

Източник: http://straight-edge-bulgaria.blogspot.com/2012/02/blog-post_6219.html

 

 

Една от най-важните характеристики при оценката на физическото лице е честта. Но какво разбираме под чест? За много хора това са просто думи, а не смисъла на нещо свято. Хубаво е да си припомним думите на песента „Кръв и чест”, но смисъла на песента малко го разбират и се замислят над него. Във въображението ми се появява веднага двойната мълния (SS). SS – това е истинския пример за чест. Най-добрите, от най-добрите. Не на празно девизът на SS гласи: „Моята чест се нарича вярност”. Вярност до смъртта! Това не са празни думи за идеалите на арийския свръхчовек и морал. SS без колебание би влязъл в битка срещу всеки враг. За отстъпление и връщане назад и дума не можело да става. Нарушаването на клетвата е срам за арийската чест. В края на краищата за тях е било по-добре да загинат като герои, като по този начин се умножава честта на народа, отколкото да опази живота си и да остане предател, който ще умре като плъх. Подвига на героите живеят през вековете, те са безсмъртни! Предателството не се прощава никога!

 

Честта – това е вярност. Вярност до смъртта! Трябва да бъдем верни на идеята до смъртта! Трябва да сме верни приятели и съпрузи. Предателството е най-големият позор за белия човек. То е престъпление срещу арийския идеал. Понятията като чест, вярност, дълг, кръв, земя, смелост и храброст са в основата на арийския идеал. Това е основата на идеята, на чийто връх стои свръхчовека!

 

Всеки от нас може да се изкачи с няколко стъпки по-нагоре към свръхчовека. Всеки от нас е в състояние да се откаже от лошите си навици и да ги замени със спорт. Защото в здравото тяло е здравият дух. При здравите майки се раждат здрави деца.
Наш дълг е да спрем деградацията. Със здравия си дух можем да предадем на наследниците си идеята за свръхчовека.

 

Нашата чест - пътят към съвършенството!

 

Назад