Права линия- погрижете се за вашата чест

Източник: http://straight-edge-bulgaria.blogspot.com/2012/02/blog-post_8703.html

 

 

Има една фраза „Честта ще спаси младежта”. Въпреки това, много малко хора живеят според този израз.

 

Понятието чест най-добре отразява отношението на Стрейт Едж културата към дадената дума.

 

Нека да си припомним какво включва тази субкултура:

 

1. Бъди честен със себе си и се отнасяй по-обективно към теб самият, дори и това да включва критики. Когато започнеш да се критикуваш, то това значи, че имаш желание за развитие и самоусъвършенстване.

 

2. Бъди честен и достоен. Честен към своите приятели, семейство и хора като теб и мен, които са бели. Никога не предавайте своите другари, защото така губите достойнството си и пропадате. Дори когато сте в ръцете на полицията, вие трябва да сте достоен и да не издавате своите другари. Така вие запазвате ценна информация и служите на великата идея.

 

3. Чест – това е умението да се държите достойно. Кой е достоен? Достойни са нашите предци и семейство, което е успяло да ни създаде и запази.
Да бъдеш достоен, означава да бъдеш умерено емоционален, като по този начин успяваш винаги да реагираш в различните ситуации правилно. Трябва да осъзнаеш, че всяко твое правилно действие е крачка напред към ставането на Свръхчовека.

 

4. Честта е неразривно свързана с гордостта. Ти трябва да се гордееш със своята раса, нация и кръв. Бъди горд със своята земя – земята на предците ти. Бъдете постоянни Стрейт Еджове, за да останете горди. Бъди верен на своя идеал до смъртта си!

 

5. Чест и трезвеност. Помислете за себе си - човек не може да има чест, ако след всеки празник е пиян като прасе и се влачи по земята. Това със сигурност няма да го превърне в издигнат човек, а по-скоро в роб.

 

Някои казват, че алкохола не е вреден, стига да се знае мярката му, като така той помага да се отпуснете сред приятелите си. Събуди се! Алкохолът отслабва самоконтрола, а никотина замъглява съзнанието ви (димът свива кръвоносните съдове). Ако вие не може да се отпуснете, докато сте трезви, то значи напълно сте изгубили самоконтрола си. Това значи, че се нуждаете спешно от терапия, която да ви излекува. Тази терапия се нарича „Straight Edge” (Стрейт Едж). Алкохола вреди на черният дроб и нарушава координацията. И не приемайте това като упрек, просто това е намерението да се премине към един нов етап на развитие. Кръвта трябва да е чиста винаги! Възбудителят ти не трябва да е алкохола, а адреналина! Елитния войник на бялата раса винаги е трезво мислещ, който преценява правилно ситуацията и действа победно. Време е всеки да развие своя Свръхчовек.

 

6. „Нашата чест е нашата вярност”. Този лозунг подчертава нашата представа за чест. Бъди верен на своята раса. В крайна сметка не напразно природата ни е разделила на различни раси и видове. Расовото смешение нарушава законите на природата. Глобализацията цели да ни втълпи, че расовото смешение е нещо нормално и чрез своите слуги, медиите, го правят. Това е цинична подмяна на нашите ценности! Бъди верен на бялата раса и я продължи. Бъди верен на природата и не се опитвай да я измамиш, защото това ще доведе до деградация, израждане и смърт.

 

7. Последната част от честта е верността. Но в по-интимния смисъл на думата. Сексуалният разврат подкопава морала на генетичния фонд на нашата нация и раса, което от своя страна води до спад на общите ценности. Повече млади хора имат сексуален контакт в много ранна възраст (14-17 години). Тогава човешката психика още не е напълно изградена, като се има предвид, че цикъла за получаване на средно образование става на 18 години. Това са годините, според които човек е готов за подобни изживявания. Много хора губят девствеността си в крехка възраст, в името на интереси, поставяйки под заплаха здравословното си развитие и бъдещето потомство. Но няма нужда да навлизам в подробности, който се интересува от тази тема може да разгледа темите свързани с телогония[1].

 

Пазете честта си и посветете живота си на един любим за вас човек – това е най-високата степен на лоялност към семейството. Разбира се, че много от хората, които са сред нас са минали по трънливия път, но това не е причина да се откажете от правата линия. Това се е получило, защото не сте били запознати с целите на нашата идеология, за това сега е моментът да влезнете в правилния път. Бъди верен (вярна) и създай у себе си гордост на бял човек. Не губете честта си, не се предавайте никога! Вече сте влезнали в борбата! За това трябва да победим!

 

Влезте в правата линия и бъдете Свръхчовек!


 

[1] Нимфомания (от гр.νύμφη (nymphe) - невеста и μανία (mania) - страст, безумие) е термин характеризиращ състояние на повишено полово влечение съпоставим с хиперсексуалността. Често терминът се употрбява в преносен смисъл за обозначение на анормално сексуално поведение. Характерни за състоянието са постоянната сексуална неудовлетвореност, липса на удовлетворение от един партньор. Нимфоманията се свързва с психическо или нервно разстройство. – бел. ред.

 

Назад