Борбата за справедливост и културните войни

 

Ние националсоциалистическите активисти нямаме пари. Много рядко може да видите богаташ, който да е привърженик или просто симпатизант на НС[1] движението. Това е така поради две причини. Първо, ако има такъв човек, който открито да заявява своите убеждения, бъдете сигурни ще бъде разорен и унищожен още преди да се е усетил какво става. Има цяла плеяда от случаи, където еврейските финансови кръгове разсипват заможни другари, разбиват семействата им и ги оставят на улицата. Втората причина, поради която днес националсоциалистите нямат средства е по-проста. Ние сме противници на еврейската демократическа диктатура. Как да работим и прогресираме в такова положение? Та първо тези хартийки: долари, левове, паундове или каквото и да е наименование да имат, отдавна нямат реална стойност. Тези банкноти не са обезпечени със злато. От много години еврейските банкери разсипват валутите, превръщайки ги в днешните хартиени листчета. Въпреки всичко това, ние сме принудени да се съобразяваме с демократическата диктатура. Купуваме си храна, за да не умрем от глад, работим като волове тежка работа, за да изкараме за насъщния. Но само толкова. Ние бяхме и си оставаме мъже на честта. Трябва да си абсолютен идиот, за да трупаш и пестиш пари, като знаеш, че във всеки един момент може да настъпи инфлация, да фалират банки и прочее.

Това ми разпростиране по отношение финансовите въпроси, не е отклонение от основната мисъл, която искам да предам на непредубедения читател. Просто нека се знае от повече хора, че ние биваме изтиквани встрани и принуждавани да кретаме. Блатото е дълбоко. Винаги може да се затъва все по-надолу и по-надолу.

В този ред на мисли днес за хора като нас е много по-трудно да отстояват възгледи, отколкото е било преди двадесет или тридесет години. Ционистката омраза и политика на унищожение е предназначена единствено за националсоциалистите. Бъдете сигурни Юда няма нищо против "патриотически" организации или съюзи. Такива партии, без значение в коя страна виреят са едни от еврейските инструменти за отблъскване на младежта от НС идеите и лумпенизацията на арийците - потенциални НС. Тези дърдорковци - "националисти" се пускат да бълват отрова не от вчера. Та нямаше ли по време на НС борбата за власт от 1919-1933, една камара "национални съюзи и фронтове" и прочее идиотщини, които бяха предназначени да спъват и забавят влизането на вълните младежи-идеалисти в НС движението. Спекулирайки с понятия като "патриотизъм" пречеха всячески на Фюрера да осъществи по-бързо въжделенията на народа, чиито единствен изразител бе НСГРП[2]. Толкова за "националните съюзи и фронтове". Те са просто един досаден, но пък доброкачествен тумор, тъй като може лесно да се излекува при пълната победа на НС. Думата ми беше затова, че тези казионни организациики и изобщо всичко извън НС, не знаят що е трудност и мъка. Няма и как да знаят, та нали функционират безпрепятствено пропагандните им звена, без да имат спънки. Могат да си правят митинги, интернет страници, сказки и прочее. Като разбира се им помага щедро финансово рамо. А нас ни преследват, забраняват и мразят. Забрана на пречупени кръстове, интернет страници и всичко, за което се сетите.

Читателю ти четеш този текст вероятно в страницата "НС Трибуна", както си се уверил тя е скромна, безплатна и доста трудно намираема из кибер пространството, но пък и спретната и изчистена от лъжи и плява. Това наистина е една трибуна за нас. Това е нашият не-папиросен вестник. Тук казваме нашата НС истина, която е истина за всички арийци искащи да живеят. Ако се съмнявате в думите ми и мислите, че съм субективен - не четете. Ако пък искате да чуете различни и прогресивни идеи и мисли, то вижте лика на Фюрера, който стои горе в ляво на екрана и продължете да четете.
НС беше и си остава единствената реална алтернатива на упадъка, разрухата и моралната дегенерация. Доста често наричат НС-явление. Всъщност това "явление" е естествения изразител на арийската имунна система. На Фюрера ние дължим пробуждането си. Адолф Хитлер успя да трансформира  арийската ярост и инстинкт за самосъхранение от ранните векове в модерни времена, като същевременно им придаде рицарския дух на благородството. Той ни показа пътя. Затова ние всячески се мъчим да пропагандираме и крещим истината! ОГЛЕДАЙ СЕ КАКВО СТАВА ОКОЛО ТЕБ И В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕШ!

Политическата система, в която живеят представителите на европейската или кавказка раса по всички географски ширини е позната под общото наименование-"либерализъм" или демокрация. Бих искал да спра вниманието на читателите върху културните фундаменти на либерализма и техния отзвук върху арийското мислене и начин на живот.

Либерализма по природа е свободолюбив и анти-свободолюбив, културен и анти-културен, морален и анти-морален, религиозен и анти-религиозен. Ако се разтършувате из справочниците на днешните официози ще намерите същите определения с разликата, че думата "анти" отсъства. Е, на този двоен стандарт бих искал да се спра, и да опитам да докажа твърдението си, че "анти" присъства невидимо в еврейско-либералните държави, закони и вече дори население. Бих желал да разпаля, доколкото мога духа на арийската ярост и мощ, тъй като това са единствените  щитове, който днес можем да противопоставим на лъжите и упадъка.

По същество антимилитаристичен (макар и да е разпалвал войни - например двете световни) либерализма противопоставя на войната и диктатурата - "мирен живот", пълна демокрация и свободия. Съвсем в реда на нещата би било в една пацифистка ера като днешната да се набляга на културните и научни постижение на човечеството, като продължител на духовното му развитие. Всъщност при идеи и учения градени на лъжи, всичко се повтаря. Ако погледнете Либерална Европа и САЩ от края на XIX и началото на XX век ще откриете доста прилики от културно (анти-културно) естество със сегашния XXI век.

В началото на XX век  в Америка е била много популярна джаз музиката, която се изразява в надуване на тромпети от негри, примесено със неразбираемото бучене на същите. Тази музика се популяризира всячески. Въпреки това интелигентните хора не са я приемали. Големият американски индустриалец Хенри Форд надига глас срещу този упадък в своята серия от статии "Интернационалните евреи". За награда му се прави опит за убийство, последван с финансов бойкот на продукцията му и купища заплахи. Джаз музиката пуска корени и в Стария Континент. След края на Голямата Война германското общество стана свидетел на покъртителни картини. Либерални "ВИП" персони се веселяха и лентяйстваха по джаз вечеринките, като в същото време и наблизо на улицата стояха гладни и дрипави, сакати ветерани-герои от войната. Културните господа, които не бяха и чували свиренето на куршумите се угояваха под звуците на тромпетите, докато инвалиди без ръце и крака просеха за къшей хляб по улиците на Ваймарската Демокрация. Днес тази джаз музика е "изкуство". Има купища книги, даже институти за изучаване на джаза. И те не са в Африка. . . По-приницп след като посадят плевел юдо-либералите първоначално го представят като "екстравагантност-сензация", след което става нормална част от обществения живот. Днес в Америка и Европа е много популярна сред младите - негърската рап музика, която отива по-далеч дори и от джаза. На практика няма музикални инструменти, а само буботене на псувни и сексуални послания. И тук нищо ново под слънцето. През 20-те години в Америка се е намирал т. нар.  "негърски джин" - алкохол, на чиито етикет е имало бяла красавица. Резултатът: десетки случаи на изнасилвания на бели жени от пияни негърски шайки. Днес чернокожите певци пеят за това как искат да правят секс със: "white girls".

В либералното общество сексуалните инстинкти заемат централна позиция. Когато обществото бива относително консервативно се предлага проституцията и експлоатацията на жената в сексуален аспект. След като това вече е post factum се прибягва до сексуалните извращения. Голяма част, от които, между другото присъстват в старозаветните и талмудически писания на "избраните" либерали. Представете си днес се раздават филмови награди на филм за двама каубойци-хомосексуалисти. Това не присъщо дори на представителите на животинския свят сексуално общуване е представено като "силата на любовта". И хората се замислят и умуват върху този "високо културен филмов шедьовър". Вестници се пълнят с анализи за такива кино продукции.

Юда е мързелив да сади нови плевели и тук. Ако погледнем назад във времето през 1897 година един велик либерален деец на име Магнус Хиршфелд създава в Германия "научнохуманитарен комитет", в който представя хомосексуалните мъже и жени като "трети пол" и изисква права за тях. Кампанията му е щедро подпомогната от социалдемократите (марксисти) и либералните партии. Днес същата работа е на лице, само дето "третия пол" вече може да се жени и да осиновява арийски деца-сирачета. Тези "научни" теории бяха по-лесно приети с писанията на Зигмунд Фройд - еврейски психолог, който е имал връзки с невръстни момчета. Този титан на либералната мисъл, казва че "всички хора са бисексуални" и изрежда редица разновидности на разврата в трудовете си. Е днес това се учи по философия и психология  - в училищата на Европа... Промискуитетът е в предела си днес. Говори се само за секс. Възрастни демократи с бащинска усмивка казват: "младите са много модерни и буйни - ха-ха-ха, а пък ние имахме нещастието да живеем в по-консервативни общества".

За разлика от болшевишкото си братче либерализма убива безкръвно. Днес това става по сексуален път. След като разработиха вируса на СПИН и го пуснаха да убива, днес Юда ни учи как да се предпазваме. "Предпазните мерки" също имат своя научно-културен отенък. Негърски "учен" от Африка измислил машина за автоматично поставяне на презервативи. Дело достойно за нобелова награда. Аз твърдя, че лек за СПИН има, но той се намира у основателите на смъртоносния вирус. Кажете ми има ли един-единствен случай на евреин починал от СПИН? - Не! -Защо? Та нали "избраните" обичат да се съвкупяват безразборно помежду си и използват всякакви наркотици. Определено са в т. нар. от тях - "рискови групи". Защо тогава болестта не ги хваща? Това съвсем наподобява на положението в каналите, гдето плъховете-вредители издържат на радиация и болести, понеже самите те са причина за тези беди.

От Евр(оп)ейския съюз постоянно тръбят, че вземат мерки за контролиране на болестта и в същото време отварят вратите на Европа за прииждащите имигрантски вълни от негри, азиатци и араби(семити). Те пък на свой ред се гаврят с Европейската култура. Когато това стане очевидно, както сега актуалния случай с карикатурите на Мохамед (диви семитско-негръски орди от мюсюлмани горят датски флагове, бият и дори убиват расово читави датчани) Юда казва, че вълненията били на религиозна вълна. Нещо повече арабите мразели и евреи. Интересно какъв смисъл има хора с един и същ семитски произход и подобна религия да са врагове? Гаврата е безгранична. Във Франция забраниха на етническите френски ученици да носят кръстове, за да били солидарни с арабско-негърските пришълци.

Либералната пропаганда си играе с религиите ислям и християнство - деца на Юдаизма, за да замаже лъжите си. Борбата не е религиозна или класова, а само и единствено расова! Тези идиотски юдорелигии и секти само разделят арийците. Например помаци и българи, бошняци[3] и хървати. Та бошняците с тяхната СС дивизия се биха храбро до последна капка кръв за защитата на Нова Европа. Обединени под знамената на своята хърватска татковина и на Европейския Националсоциализъм тези хора загърбиха всякакви религиозни различия, в името на общото благо. Защо да ги мразим? Защо да се разделяме?

Подигравките и анти-културната либерална вълна, няма как да подмине историята. В Германия карат децата да ходят на изложби описващи жестоки убийства извършвани от обикновени войници на Вермахта. Разбира се за ученика е задължително да посещава лекции за "холокауста", срещи с оцелели концлагеристи (предимно евреи и поляци) и поне веднъж да види "лагер на смъртта". За високо ерудиран млад човек минава, този който е член на хуманитарно-културна фондация. Дали ще е за права на хомосексуалистите, наркоманите или помени за холокаустерите е все едно.

Консервативните кръгове са слаби и не могат да дадат отпор, както бе в близкото минало. Католическата църква е разсипана тотално. Ватикана се занимава с финансови афери, проституция и търговия с наркотици. След като в края на 70-те години бе извършена гавра с Римо-Католизицма, чрез назначаването на полския дегенерат и масон - Йоан Павел Втори, сред кардиналите  се намират и негри и филипинци. Спирам се на църковния въпрос, тъй като римо-католиците се бяха отърсили от еврейския произход на вярата си преди векове. През средновековието католически свещеници работеха усърдно за ликвидацията на юдейските лихвари. В архитектурата се наблюдаваше възвръщане към езическите културни постижения, доказателство, за което са изящните скулптури, които могат да се видят дори и днес. Но този моментен изблик на надежда е вече минало, покрито с плесен на забрава.

Европейско-арийската култура не е преживявала такава жестока криза. Сегашното положение няма аналог. Населението се топи. Едно дете се смята за достатъчно в белите семейства, в същото време подчовеците се увеличават хаотично.

Но там, където има воля има и изход. Стани националсоциалист и защити своята родина, континент и култура - кръв и земя! Ела с нас, за да участвуваш в славната победа! Ние стягаме редици, независимо от всичко, напук на всичко!

ИЗПРАВИ СЕ И СЕ БИЙ!

ХАЙЛ ХИТЛЕР!


 

[1] НС - съкратена форма на Националсоциализъм, Националсоциалистическо, нацисти.

[2] НСГРП-Националсоциалистическа Германска Работническа Партия

 

[3] Бошняци-хърватски мюсюлмани. Населяват днешна Босна и Херцеговина. През Втората Световна Война-част от Независмата Държава Хърватия, която бе изградена по Националсоциалистически модел.

 

 

Назад