Опасността от Американизма

 

Когато говорим за Млада Европа и нейните млади нации, ние контрастираме върху грохналият свят на умиращ либерализъм ръководен от еврейството, което все повече засилва материалните си ресурси с цел да успее завинаги да подчини света под силата на парите и тези, които я притежават. Те искат да прославят социалната несправедливост, която намират толкова удобна. Спомага им също и разликата в поколенията...

Това е политическата опасност от Американизма. Той увлича тези, които избягват политическото мислене, които избягват отговорността дори и пред тяхната нация и не изпитват никаква национална почтеност.

Поамериканизираният човек ще използва фрази, обяснявайки, че националистът е негов политически враг. В действителност обаче, той се бори срещу човека, който го кара да се чувства неудобно и затруднен, защото този човек разпознава съдбата на нацията си, като своя съдба, защото той уважава жената, която ще бъде майка на децата му, защото той иска да бъде модел, защото той винаги действа така сякаш очите на нацията са насочени към него. Така поамериканченият човек чувства своята "свобода" ограничена от такова поведение. Той не иска да му се напомня, че трябва да работи толкова добре, както умее и да почива, че не трябва само да се забавлява, а също трябва и да уважава и достойнството на неговата нация. Но за него това не е нито удобно, нито приятно. Той предпочита да говори жаргонно и да се наслаждава на безморалния си живот с останалите, мислещи по същия начин.

Американизмът определено не е логично развитие. Той определено не се е разпространил от потомците на колонистите от Вирджиния с тяхното пруско чувство за дълг и чест, нито пък от здравите фермери и граждани на Средния запад. Неговата сила нарасна заедно с тази на еврейството. Както е и с всичко останало, което следва заповедите на еврейството, американската липса на култура и морал, неговите обещания за свобода, не са нищо друго освен прикрит начин за подчинение на младежта.

Американизмът представлява един великолепен метод за деполитизация... Евреите използваха джаз и филми, списания и мръсни приказки, гангстеризъм и свободна любов, и всяко перверзно желание, за да държи американските хора толкова разсеяни, че да не обърнат внимание на собствената си съдба.

Евреите нямаше да са евреи, ако не прилагаха добре тестваните си методи върху целия свят. Скоро всяка нация в света се сблъска или се сблъсква с нуждата да се бори срещу Американизма, основно изразяващ се в една варварска липса на култура.

Логическите последствия от Американизма, трябва да научат света как да се борят с него. Фактът, че 60% от престъпленията в Америка са извършени от деца под и на 13-годишна възраст и че изнасилванията са се увеличили трикратно само за периода 1942-1943 година, доказва че Американизма е достигнал своите предели.

Важно е да се помни, че Американизмът не е просто морлно-културна форма на деградация...Той вече беше точно определен, когато някой изкопа корените му и видя ясния надпис ПРОИЗВЕДЕНО В ИЗРАЕЛ!

 

Назад