9 септември 1944 г. – Черна дата в българската история

Източник: http://bg.altermedia.info/?p=12344

 

 

9 септември 1944 г. е черна дата в българската история. На този ден червените окупационни войски и уродливите им издънки в България полагат началото на десетилетия кървав, безроднически, марионетен, интернационалистки режим, сменил държавническата философия от патриотизъм към нихилизъм.

 

Достиженията на българската културна, научна, политическа и държавническа мисъл се ликвидират безцеремонно. Дейците на българските революционни организации в Тракия, Македония, Добруджа и Западните покрайнини са безпощадно избити или прогонени от Отечеството.

 

Комунистите се залавят с изключителна последователност да разровят фундамента на Българската нация, да ерозират Българската държавност и в крайна сметка да превърнат България в многонационална държава според догмите на комунистическата доктрина. За целта още 30те години в идеологията на българските комунисти се налага схващането, че на територията на България живеят народи като шопския, тракийския, македонския, добруджанския, помашкия, турския и в един изолиран край на Северна България – българския. До момента на съветската инвазия на Балканите, 9 септември 1944 г. – черна дата в българската история разузнавателните и контраразузнавателните служби на Българското царство се справят изключително добре с червените терористи и рушители на държавността. Получили тоталната власт обаче, безродниците комунисти се заемат да претворят безумните си виждания в реалност. Започва процес на насилствена македонизация на населението, българите-мюсюлмани са принудени да си върнат старите турски и арабски имена, а под ръководството на Живков (който вече е започнал изкачването си по стълбицата на властта) се предприема създаването на турска нация в рамките на Българската държава. Всички тези безумни действия довеждат до по-нататъшна геополитическа слабост на Българската държава и трасират пътя на безброй неразрешени и до днес проблеми.

 

9 септември 1944 г. – черна дата в българската история. Никога не бива да забравяме какво причиниха комунистите на нашия Дух, на нашата Нация, на нашето Отечество! Днес те и техните деца отново протягат алчните си ръце към нашата държавност. Комунизмът трябва да бъде криминализиран, а проповядването му и използването на комунистически знаци, да се наказват с цялата строгост на закона!

 

 

 

Назад